LABORATORINIIAI TYRIMŲ ĮKAINIAI
Eil. Nr. | Atliekamo tyrimo pavadinimas | Tyrimo metodo žymuo | Tyrimo kaina, Eur
Be PVM |
1.1. MIKROBIOLOGINIAI PIENO IR PIENO PRODUKTŲ TYRIMAI | |||
1.1.1 | Bendrasis bakterijų skaičiaus nustatymas | LST ISO 4833-1 | 5,60 |
1.1.2 | Enterobakterijų skaičiaus nustatymas | LST EN ISO 21528-2 | 7,12 |
1.1.3 | Koliforminių bakterijų nustatymas labiausiai tikėtino skaičiaus metodu | LST ISO 4831 | 6,53 |
1.1.4 | Koliforminių bakterijų skaičiaus nustatymas | LST ISO 4832 | 7,53 |
1.1.5 | Mielių / pelėsių skaičiaus nustatymas produktuose, kurių vandens aktyvumas yra 0,95 arba mažesnis | LST ISO 21527-2 | 7,15 |
1.1.6 | Mielių / pelėsių skaičiaus nustatymas giluminiu būdu | LST ISO 6611 | 7,15 |
1.1.7 | Mielių / pelėsių skaičiaus nustatymas produktuose, kurių vandens aktyvumas didesnis kaip 0,95 | LST ISO 21527-1 | 7,15 |
1.1.8 | β-gliukuronidazę gaminančių lazdelių (Escherichia coli) skaičiaus nustatymas | LST ISO 16649-2 | 7,21 |
1.1.9 | Bendrasis mezofilinių pieno rūgšties bakterijų nustatymas | LST ISO 15214 | 7,06 |
1.1.10 | Būdingų mikroorganizmų nustatymas jogurtuose | LST ISO 7889 | 12,0 |
1.1.11 | Mezofilinių ir termofilinių aeribinių mikroorganizmų sporų nustatymas | Mikrobiologinės kontrolės instrukcija pieno perdirbimo įmonėms, 4.10.p. | 8,06 |
1.2. MIKROBIOLOGINIAI GERIAMO, FASUOTO IR MINERALINIO VANDENS TYRIMAI | |||
1.2.1 | Koliforminių bakterijų skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN ISO 9308-1 | 5,86 |
1.2.2 | Kultivuojamųjų mikroorganizmų skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN ISO 6222 | 4,61 |
1.2.3 | P.aeruginosa skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN ISO 16266 | 4,62 |
1.2.4 | Sulfitus redukuojančių anaerobų (klostridijų) sporų skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN 26461 | 6,72 |
1.2.5 | Žarninių enterokokų skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN ISO 7899-2 | 4,59 |
1.2.6 | Žarnyno lazdelių (E. coli) skaičiaus nustatymas vandenyje | LST EN ISO 9308-1 | 6,19 |
1.3. PAVIRŠIAUS MONITORINGO, ORO MĖGINIŲ MIKROBIOLOGINIAI TYRIMAI | |||
1.3.1 | Koliforminių bakterijų skaičiaus nustatymas | MI19LA | 2,62 |
1.3.2 | Bendras bakterijų skaičiaus nustatymas | 2,60 | |
1.3.3 | Mielių / pelėsių skaičiaus nustatymas | 2,62 | |
1.4 KITOS PASLAUGOS | |||
1.4.1 | Mitybos terpių veiksmingumo tyrimas | LST EN ISO 11333 | |
1.4.2 | Tyrimo protokolo išrašymas anglų, rusų kalba | – | 4,00 |